Kampeertenten: Karsten tent 2.80

Aangeboden: Karsten tent 2.80 Prijs: Bieden

In uitstekende staat met haringen, scheerlijnen, vliegengaas, boogluifel, voorwand, geklikt folieraam, voegpomp en bewaarzakken.

Wij hebben de tent van de eerste eigenaar gekocht in 2007. Zij hadden het nieuw gekocht in juni 1998 voor 3248 gulden. Zij hebben er 7 jaren mee gekampeerd en de laatste twee jaar niet meer - vandaar de verkoop. Wij hebben er sinds 2007 mee gekampeerd, elke zomer 2 weken. Zelfs nu, na al die jaren is er geen slijtage te zien - echt als nieuw. Het originele aankoopbewijs inclusief de originele gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd.

Deze tent staat bekend om zijn onvoorstelbare robuustheid. Geen angst voor doorregenen; zelfs bij de ergste stormen, wind en regen staat deze tent 'als een huis'.

De natuurlijke groene kleur zorgt voor een prettige harmonisatie met de natuurlijke groene omgeving. Uitstekende mogelijkheid om de tent meervoudig te luchten door het raam, de achter ventilatie raampjes en de ventilatie luikjes bovenin de tent. Het materiaal van de kuip is absoluut water ON-doorlatend. Zelfs in een waterplas van 10 cm diep blijft het binnen veilig droog.

Er is slaapruimte voor vier personen inclusief ruimte voor de bagage. In de voortent is er ruimte voor keukengerei, kookspullen, boodschappen, etc.

En eenvoudig op te zetten – het kost 10 minuten om de basistent volledig op te zetten.

Een heerlijke tent voor zowel het Nederlandse klimaat met wisselingen (regen, wind, zon) alsook voor Zuid-Frankrijk (of andere zonovergoten Zuid-Europese landen) met warmte, zon en de periodieke onweersbui. Wij hebben er in Corsica, Zuid-Frankrijk en Nederland met veel plezier van genoten.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Kampeertenten