Kampeertenten: Safaritent, Beachlodge, Serengeti, Lodgetent, Belltent

Aangeboden: Safaritent, Beachlodge, Serengeti, Lodgetent, Belltent Prijs: Op aanvraag

Belltent
De Belltent heeft een prachtig elegante vorm, en is snel op te zetten. De Belltent werd vroeger gebruikt als een militaire tent in de 19e eeuw. Het ontwerp is simpel: de natuurlijke katoenen doeken die vanaf een centrale paal worden strak gehouden door scheerlijnen geven een natuurlijke en warme sfeer! De Belltenten zijn volledig waterdicht, en in de volle zon kunt u de zijwanden oprollen en genieten van de frisse schaduw onder de tent. De Belltenten zijn in verschillende diameters leverbaar 1.5 diameter 3.0 diameter 4.0 diameter 5.0 diameter De Belltent is er al vanaf € 209,-


Legertent
Naast de verkoop van safaritenten en beachlodge's verkopen wij ook patrouilletenten 4x4m; 2,5x2,5m stokkententen; 5x5m stokkententen; 10x5m tenten, 6x16m tenten.

4 x 4 € 430,- excl. btw
5 x 5 € 500,- excl. btw
10 x 5 € 795,- excl. btw
16 x 6 € 1385,- excl. btw

Beachlodge
De Beachlodge is een luxe tent van zwaar polycotton canvas Het dak heeft een dikte van 800 tot 900 g/m2 en de binnentent heeft een dikte van 500 tot 600 g/m2. Ook kan deze tent kan op diverse manieren worden ingericht. Door de kleur past deze tent goed in de duinen of op het strand. De tent kan op een verhoging worden geplaatst en worden voorzien van een veranda. U kunt zelf de indeling kiezen.


Ook kan deze tent op diverse manieren worden ingericht. Door de kleur past deze tent goed in de duinen of op het strand. De tent kan op een verhoging worden geplaatst en worden voorzien van een veranda. U kunt zelf de indeling kiezen.

Tevens kunnen wij de door u gewenste tent ontwerpen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Kampeertenten