Kampeertenten: Deryan travelcot

Aangeboden: Deryan travelcot Prijs: T.e.a.b.

e Travel cot is een reisbed/tent die gemakkelijk mee te nemen is. Dit komt omdat de Travel cot licht en compact is. In de tent ligt een matras. De tent is tevens voorzien van vliegengaas. Zo kunt u uw baby in de gaten houden en zo kan de baby u ook goed zien. Gebruiksvriendelijk
De Travel cot is erg gebruiksvriendelijk. Hij is in 2 seconden uitgeklapt is en u kunt hem in 8 seconden weer inklappen. De Travel cot neemt zeer weinig ruimte in beslag en is superlicht.
1,5 tot maximaal 3,5 Kg!. Dit is ideaal wanneer je hem mee neemt op reis. Veilig
De gebruikte stoffen in de tent zijn brandwerend en 50% UV bestendig. De tent heeft een dubbele bodem waar het luchtbedje in gaat. Zo kan de baby nooit onder het luchtbedje komen. Ook is de tent breder als hoog waardoor hij erg stabiel is tegen het kantelen van de tent.
  • *Functioneel
De Travel cot is klein en compact en toch heeft u alles bij u. Of u nu in een hotel bent op het strand of bij familie, u hebt altijd uw eigen reisbed/tent bij u. De tent beschermd uw kind tegen insecten en andere ongedierte. Door de gebruikte materialen en het ontwerp is de Travel cot erg gemakkelijk en goed schoon te maken.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Kampeertenten