Kampeertenten: Te koop katoenen tent Bardani cortina 180 zo goed als nieuw

Aangeboden: Te koop katoenen tent Bardani cortina 180 zo goed als nieuw Prijs: Bieden

Deze tent is 1 keer opgezet geweest, uiteindelijk gekozen voor een groter model, er is dus nooit in gekampeerd, de haringen hebben nooit in de grond gezeten :) dus eigenlijk is deze tent nog nieuwDe winkelwaarde van deze tent is 199,95 €de luxe van een katoenen tent (ademend, koel) en het handige en lichte van fiberglass stokken, koepeltent.De Cortina 180 van Bardani is een sportieve koepeltent voor 2 tot 3 personen.

Deze sportief uitgevoerde tent is afkomstig uit de Premium Line van Bardani. De tenten uit deze lijn voldoen allemaal aan de volgende eigenschappen:
- optimaal ventilerend buitendak, waardoor het condensarm is
- zeer solide
- goed UV-bestendig
- goede ventilatiemogelijkheden

De buitentent van de Cortina 180 is van ripstop katoen. Daarmee is deze tent bijzonder geschikt om te gebruiken als bijzettent. De tent wordt geleverd met een inhaakbaar kuipgrondzeil van Oxford polyester dat in de leefruimte geplaatst kan worden. Zo houdt u een schone en droge tent.
De Cortina 180 binnentent is van katoen/polyester, het grondzeil van de binnentent is van Oxford polyester.
De stokken zijn van glasfiber en de ritsen zijn uitgevoerd in een zware kwaliteit voor intensief gebruik.
De Bardani Cortina 180 is een sportieve 2-3 persoons ripstop katoenen bijzettent met voorbouw heeft een optimaal ventilerend buitendak (condensarm). De Cortina 180 tenten zijn uitgerust met goede ventilatiemogelijkheden, zijn zeer solide en goed UV bestendig. Tenten zoals deze Bardani Cortina 180zijn daarom voor elke kampeerder uitermate geschikt als 2-3 persoons- of bijzettent.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Kampeertenten