Kampeertenten: Tent 4 tot 5 personen

Aangeboden: Tent 4 tot 5 personen Prijs: Bieden

In verband met de aanschaf van een kleinere tent, wil ik deze tent verkopen. Deze tent heb ik twee keer gebruikt en heeft twee keer zijn nut bewezen. Een prachtige stevige tent en makkelijk op te zetten. Alles is in zeer goede staat.

De tent beschikt over een inritsbaar grondzeil, meerdere ramen, ventilatiemogelijkheden, twee in- en uitgangen en een hor voor de zij-ingang. Hij biedt ruim voldoende slaap en leefruimte voor vier personen.
De luifel is ongeveer 3 meter lang en heeft de breedte van de tent. De tent heeft een binnentent waardoor twee slaapcompartimenten ontstaan. De ingangen van beide slaapplaatsen hebben horren, zodat je kan slapen zonder muggen en spinnen.

Buitententdoek is gemaakt van 65 % polyester en 35 % katoen. Het inritsbare Oxford kuipgrondzeil heeft een waterkolom van 5000 mm. Het binnententdoek is gemaakt van 65 % polyester en 35 % katoen. De stokken zijn van aluminium en 19 mm dik. De stokken zijn voorgebogen.


Ik bied hierbij de tent en de bijbehorende luifel te koop aan. Destijds gekocht voor een bedrag van ongeveer 1000 euro. Graag een aannemelijk bod. Het is mogelijk, na een prijsovereenkomst, op afspraak de tent uitgestald te zien. Hierdoor komt u niet tot onaangename verassingen te staan!

De bijgevoegde foto's tonen een nieuwere versie van de tent. In maten en vorm is er geen verschil. De tent die ik verkoop is echter geheel zandkleurig.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Kampeertenten