Kampeertenten: 4/5persoons familietent: Erdman Schmidt Giraffe

Aangeboden: 4/5persoons familietent: Erdman Schmidt Giraffe Prijs: Bieden

Aangeboden kwaliteitstent van Erdman Schmidt: Giraffe. Door de aanschaf van een ES Schildpad gebruiken we de Giraffe niet meer.
De Giraffe is een heerlijke familietent die even stevig staat als een de Waard maar met zijn 15,5 kg een stuk lichter is en heel flexibel te gebruiken is. De constructie is eenvoudig, twee éénstoks binnententen worden door middel van een luifel met elkaar verbonden. In het midden ontstaat dan een ruime zeshoekige woonruimte, de luifel is op veel verschillende manieren op te rollen zodat je altijd vrij zicht kan hebben.

Doordat de buitentent niet tot aan de grond loopt heb je altijd frisse lucht. Mocht dit te veel worden kun je altijd nog de slikranden afspannen. De tent heeft stahoogte (195 cm) met een deurhoogte van 140 cm. Naast 2 extra "A stokken" waardoor te toegang tot de binnententen eenvoudiger is hebben we ook 2 gronddekens voor de slaaptenten.

Alhoewel wat aan de zware kant hebben wij (familie van 4) met name fietsvakanties. onder meer in Schotland en Ierland, met deze tent gehouden. De tent is altijd droog opgeborgen.

Al met al gaat deze ideale familietent (ruim, niet te zwaar, makkelijk op te zetten) nog jaren kampeerplezier geven. Alhoewel de opzetinstructie wordt bijgeleverd zetten we de tent natuurlijk eerst samen met je op.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Kampeertenten