Kampeertenten: De Waard Albatros

Aangeboden: De Waard Albatros Prijs: Bieden

Na een aantal jaren met heel veel plezier gekampeerd te hebben met onze Albatros-tent van "De Waard" zijn onze kinderen nu al zo groot dat ze niet meer mee gaan of in een eigen tent slapen en deze tent dus te groot voor ons 2 is geworden!
Wij hebben er 25 weken mee gekampeerd (de laatste zomers hebben we deze tent niet meer gebruikt) en de tent is over-compleet en voorzien van alle extra's zoals 4 zijluifels en een zonneluifel die niet alleen extra bescherming biedt bij zon maar ook extra ruimte als het regent, een tentschort, hordeur en een tenttapijt zodat het niet zo "zanderig" in de tent wordt en het ook plezierig aan je voeten voelt.
De tent is in uitstekende conditie en altijd droog op zolder opgeborgen geweest (dus geen last van vocht gehad), verder inclusief haringenset en extra nokstuk.
Echt een ideale familie tent en zonder moeite kunnen er 3 kinderen naast elkaar slapen in het ene slaapgedeelte en de ouders aan de andere kant. (of gezellig met zn allen naast elkaar!!)
Bij slecht weer kan alles opengeklapt en weggeknoopt zodat er een "zee" van ruimte ontstaat...
Bij serieuze belangstelling is het natuurlijk altijd mogelijk om de tent opgezet te kunnen zien.
Opzetinstructie en aankopbon zijn aanwezig.
(De nieuwprijs van onze tent incl. alle extra's is op dit moment bij De Waard ruim € 2700,00)
Omdat wij ook onze bagagewagen niet meer gebruiken is deze er eventueel tegen meerprijs bij te kopen. Afm 1.00 m x 1.50 m x 0.50 m, grote wielen (afm Fiat Panda),
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Kampeertenten